Zzunday

Hej fina ni! Hoppas ni har en fin söndag? Jag och P var ute och käkade igår på ett jätte mysigt franskt ställe ”Cyrano” här i Linné. Har ni bara varit på deras pizzaställen (med magisk tunn stenungsbakad pizza) så måste ni prova detta också. Här serveras al a carte och det är SÅ mysigt och trevligt där.

Imorse blev det en liten sovmorgon tills Leo ville ut på morgonrundan och efter det sprang jag till vagnen för att åka och köra ett spinningpass. 60min svettfest och gud va bra det gick idag! Vilade igår och jag känner verkligen hur bra det gör för kroppen och mina pass efter blir så mycket bättre med energi och uthållighet! Kul!

Snart ska jag iväg på Bio med min familj och efter det Söndagsmiddag med Pontus familj. Mysiga Söndag och perfekt uppladdning inför kommande vecka!

Hur spenderar ni er söndag?

Lille prinsen, hur söt är han?!

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!