Recept – Peanutbutter chocolate balls & snickers dates

Jag och fina @Lovisa körde ett bakrace igår och gick loss på jordnötssmöret (!!) så här kommer två grymt goda recept inkluderat jordnötssmör (såklart!)!

Till dadlarna behöver du:
Kärnfria dadlar, jordnötssmör, smält choklad och riven kokos. -> dela dadlarna och smeta i lite jordnötssmör i varje -> doppa i choklad som du smält i micro eller i vatten bad -> lägg på tallrik och stör över kokos -> in i kylen tills det stelnat!

SÅ GODA!!

klicka ut små klickar med jordnötssmör på en tallrik och in i frysen medans du gör smeten till bollarna. (Se bild nedan)

Till chokladbollarna behöver du:
Havregryn, kokosolja, en klick jordnötssmör i smeten, sötning som agave sirap/ honung eller annan, kakao, lite smält mörk choklad om du vill & ekologisk riven kokos. -> blanda havregryn ca 3dl med 1dl kokosolja-> rör ner resten av ingredienserna utom riven kokos (ca. 2msk kakao, 3msk agave, 2msk smält choklad) -> ta hälften av en boll i handen och lägg sedan på en klick jordnötssmör som stelnat i frysen, toppa med en till klick smet och rulla sedan till boll och doppa därefter i riven kokos.

Jordnötsfyllda chokladbollar & snickers dadlar redo att avnjuta till kaffet! Smaklig måltid 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!