Min vecka

Herregud va snabbt denna veckan har gått?! Jobb jobb och jobb. Gör det mesta hemifrån men tycker att det är viktigt att ha bra rutiner och vara effektiv, trots att man sitter hemma. Men jag klagar inte, tvärtom.. Det är svinkul och jag sysslar med sådant som jag älskar och brinner för. Och har dessutom miljarder ideer jag vill sätta i verk och planer att genomföra. Jag har suttit i 2 långa skype möten idag..Gud jag vill bara berätta allt för er direkt.. men jag får hålla lite på det tills allt är klart och jag kan presentera det för er. Allt jag gör gör jag helhjärtat och då får det ta lite tid för att det ska bli perfekt. På måndag ska jag dessutom kika på ett PT gym för att se möjligheten att ta emot klienter för PT timmar i Göteborg. Så roligt att utveckla verksamheten från att endast ha kört online ett tag då tid ej funnits till mer.. till att nu få köra one on one PT och erbjuda paket och helhetslösningar. Kontakta mig om ni skulle vilja ha mer info om detta 🙂

Som sagt har denna veckan gått super snabbt. Kom hem till Sverige i Lördags och nu är det redan helg igen?! Jag har fått in en hel del lunchpass denna veckan vilket jag tycker är skönt, jag har bra energi vid lunch efter en bra frukost, så mina favorit HIIT pass passar perfekt då.
Så här har min träningsvecka sett ut hittills:

Måndag: Eget HIIT pass
Tisdag: Pass på SATS ”Prformance Hi Intensity”
Onsdag: Styrke underkroppspass med fokus på gluteus
Torsdag: Spinning
Fredag: Styrke överkropps och ryggpass

Får se vad det blir för träning imorgon, jag går ju mycket på känsla och på vad kroppen vill. På Söndag har jag bokat Hot Yoga tillsammans med mamma på Hagabadet Älvstranden (hann för övrigt med ett besök där i veckan, uuunderbart! Ska ordna rabattkod till er som är intresserade av ett medlemskap)

Hoppas att ni haft en fin vecka bästa ni! Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!