DAG 7 av #30daychallenge – RESTDAY

GRYMT jobbat hittills! 6 jobbiga utmaningar har vi tagit oss igenom och här är en till, lite mindre svettig. VILA. Jag hör till dem personerna som har svårt att låta kroppen vila. Ofta jobbar jag på i full fart tills jag träffar väggen, blir sjuk eller ligger helt död i soffan och förstår inte varför tills jag inser att jag tränat tuffa pass 14 dagar i rad.. inte bra alls!

Jag har gått på en Yoga meditationsklass en gång och det är något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Vi skulle sitta i samma ställning i 30min och jobba med andningen, men framförallt med tankar och sinnet. Det är så lätt att sväva utanför nuet och tänka på vad man ska göra, planera i huvudet och tänka på helt andra saker än att faktiskt vara här och nu och uppskatta allt vad det är, just nu?!
Häftig grej att lära sig, som vi alla borde bli bättre på!

För utveckling i träningen så krävs vila, men ibland är det svårt att leva efter sina egna motton?! Därför är dagens utmaning för mig och er att vila.

Ta en timme av dagen och fokusera på att ta det lugnt. Exempelvis; ta ett bad, läs en bok, lyssna på lugn musik, stretcha, meditera eller gör mindfullness (finns grymma appar till det om ni söker runt lite.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!