![](https://metromode.se/mmImages/136/2018/01/201801261829275528_sbig__mmcompress-normal__.jpg)
Börja med att fräsa på 1 hackad gul lök följt av ca 500g strimlad kyckling i lite olivolja tillsammans med 2 pressade vitlöksklyftor och en skvätt soya.
Hacka och rör ner en paprika, en tomat, 1 chilli (jag tog en gul, lite snällare), broccoli.
![](https://metromode.se/mmImages/136/2018/01/201801261829304842_sbig__mmcompress-normal__.jpg)
Tillsätt en burk kidneybönor, majs, krossade tomater, lite sweetchilli, kött buljong och krydda med spicemasters taco krydda (den utan socker), lökpuöver, paprikapulver och salt/peppar.
![](https://metromode.se/mmImages/136/2018/01/201801261829250118_sbig__mmcompress-normal__.jpg)
Låt koka ihop och servera med råris eller annan kolhydratskälla. Funkar även att köra helt som den är samt att utesluta kycklingen om du vill ha vego-style.
Så gott, nyttigt, enkelt och lätt att göra matlådor på!
Smaklig måltid♥️
Kommentera