Smakprov på The Health & Shape Guide

” Välkommen till ditt nya liv. Ett liv där en aktiv vardag är lika självklart som att borsta tänderna. Kanske är du ny inom träning och hälsa, kanske har du spelat någon sport tidigare eller har gått på gym länge och helt enkelt är ute efter en ny utmaning i din träning. Nybörjare som idrottare så har jag utformat denna guide för att passa dig. Det fantastiska med träning är att oavsett vem du är så kan du alltid hitta nya utmaningar, nya träningsformer och nya sätt att utmana dina fysiska förmågor. Alla har olika förutsättningar och alla har en start, en början. Detta är din.

Jag har utformat denna guide med fokus på effektiv träning. Resultatet? En vältränad och fysiskt uthållig, snabb, stark och smidig kropp. Inte bara vältränad på utsidan utan även på insidan där hjärta och muskler jobbar på ett sätt som lägger grunden för Hälsa på riktigt, som dessutom bidrar till en kropp som ska hållas frisk och stark även i framtiden.

Har du några kilon du vill gå ner? Det blir lätt att man faller ur rutiner, unnar sig lite extra över semester eller högtider. Många har vi varit där. Lugn. Resultatet av denna guide är fettförbränning. Det är både ett resultat men mycket också ett plus. Denna typ av träning ger hög förbränning både under och efter träning samtidigt som vi jobbar med vikter och formar kroppen under påfrestning av en kombination av styrka, kondition och helkroppsrörelser. Det resulterar i en vältränad kropp både utseendemässigt och fysiskt.

Jag förespråkar denna typ av träning då den är både effektiv, du ser och känner resultat. Men framförallt är det roligt. Jag tycker att träning ska vara omväxlande, det ska hända saker, det ska inte vara monotont där du tittar på klockan hela tiden för att önska att det ska ta slut, träningen ska vara utvecklande och rolig. Ta fram tävlingsmänniskan i dig och pusha dig själv. Det kommer att vara tufft i början, men glöm inte att utvecklingskurvan på denna typ av träning är snabbare än i många andra, så fortsätt alltid kämpa så kommer du att märka att din förbättring går snabbare och snabbare. Du blir snabbare, starkare, uthålligare, smidigare och inte nog med det, du ser resultaten även i spegeln.

Stort Lycka till och Kör hårt! ”

Kontakta mig på [email protected] alternativt DM på instagram ”hannaelfast” för att få din guide. Komplett träningsupplägg + kostguide för 900kr och allt du behöver för att satsa på dig och din hälsa!

Vi Hörs!

Kram Hanna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!