Q&A – Glow och en hälosam look?

Q: ”Heeeej! Jag har sett dig på gymmet ibland och på bilder, då har sån utstrålning och glow runt dig. Hur får du det? Din hy är fin och din energi strålar. Är det träning? eller vad har du för tips kring att få den där looken och glowen?”

A: Haha va söt du är vilken rolig fråga, tack! Jag vet inte vad för glow du pratar om men jag tror att jag utstrålar mycket energi och glädje för att jag får göra det jag älskar. Gymmet är mitt happyplace, jag älskar att träna och att vara i den miljön helt enkelt.

Generella hälsotips för ”glow” osv skulle jag säga är:

SÖMN! Jag vill få mina 8h per natt, jag är nästan lite fjantigt noga med detta.

VATTEN! Drick mycket vatten, speciellt om du tränar och svettas.. men även hemma. Jag brukar fylla en flaska eller ett stort glas och ha bredvid mig om jag skriver, pluggar, jobbar eller tittar på TV på kvällen. Det har även visats att det främjar viktnedgång att dricka mycket vatten då du inte småäter lika lätt, ofta grundar sötsug i att kroppen faktiskt är törstig. Dessutom håller du kroppen återfuktad och din hy kommer att tacka dig!

– HÄLSOSAM MAT! Äter du skit (fett, processat och skräpmat) då kommer du få en skitkropp, det visar sig i hyn, mående, energi och ”glow”. Ger du näring till kroppen och äter mycket grönsaker, frukt och vitaminer så kommer även det visa sig, positivt!

– TRÄNING! Ja all forskning visar ju på det. Träning ökar dopaminet i kroppen (”lycko hormonet”). Så träna mer och bli lyckligare bland alla andra hälsoeffekter. Egentligen ser jag det som att det inte finns någon ursäkt till att INTE träna? Vi är gjorda för att röra på oss, så det handlar bara om att ge kroppen vad den behöver och prioritera tid till det. Mindre TVtittande och mer fysisk aktivitet!

– MENTAL HÄLSA! – Det här med att ha en härlig energi och utstrålning tror jag grundar mycket i mående, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Hur ser din livssituation ut? Är du lycklig? Fundera och se över om du kan förändra något för din mentala hälsas skull. Omges av människor som lyfter dig och undvik ”energitjuvar”.

Så roligt att ni ställer frågor! Och ser ni mig på gymmet eller på stan SÅ KOM FRAM OCH SÄG HEJ! Det är bara roligt att få träffa er! Hoppas du fick svar på din fråga. Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så bra tips! Allt kommer ju egentligen inifrån, mår man bra på insidan så ser man det också oftast på utsidan ?

    saramoller 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/saramoller
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!