#nouw30daychallenge

Hej fina ni! Nu har vi något roligt på gång. Bloggprotalen som jag finns hos nouw, kör en tävling där man ska blogga 30 dagar i rad. Jag deltar i tvälingen och nishar mig (såklart) inom träning och hälsa.

Jag kommer passa på att ta detta grymma tillfälle i akt och utmana er på en 30 dagars challenge.

Det är den tiden på året då vi vill kickstarta, utmana och komma i form inför sommaren, så ta tillfället i akt och genomför detta med mig – det blir kul!

Upplägget kommer vara så att jag postar ett träningspass och en utmaning varje dag i en månad som du ska genomföra. Jag kommer att lägga ut en länk varje dag på min story på Instagram till varje dags Challenge samt skapa en kategori här på bloggen som dem ligger under där du snabbt och lätt hittar varje dag. Jag vill sedan att du lägger upp och taggar mig i bilder/filmer/storys på Instagram så att jag kan följa er så kör vi detta tillsammans!

Det kommer att bli svettigt, tufft, utmanande och framförallt roligt!

LETS GO! 🙂

nouw.com/nouw30daychallenge #nouw30daychallenge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • läst hit ner på din blogg änsålänge, och jag älskar den! så inspirerande??har tänk så långe stt ta tag i att börja träna, och det är verkligen dax nu! förresten så hoppas jag på att du vinner denna tävling! hursomhelst, älskat din blogg och ditt go, kram❤️

    Sagajarhede 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/sagajarhede
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!