Min träningsvecka

Måndag: HIIT pass

Tisdag: HIIT pass

Onsdag: styrkepass för underkropp (fokus marklyft och squats)

Torsdag: spinning

Fredag: Styrkepass för överkropp (fokus pressar & chins)

Lördag: VILA


Vad jag har för mål denna veckan?
– njuta av att kunna träna lunchpass (snart börjar jag på IF och då blir inte det möjligt), träna hårt och konsekvent för att sedan vila nästa vecka.

Denna veckan har jag dessutom flera klienter som kör igång med min kost och tränings guide vilket är så roligt!! Hör av dig till mig om du känner att du behöver en push till att nå dina mål! Det är perfelt att starta nu för att hinna i mål till sommaren! ??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!