Q&A – Tränar du med smink

Jag tycker det är jätte roligt att ni ställer frågor, det kan handla om allt mellan himmel och jord och jag försöker svara antingen direkt eller i ett inlägg, så fortsätt skriv! Puss

Fråga: ”Har följt dig länge på Instagram och Snap, älskar din blogg och när du lägger ut träningstips!! Tycker att du är så snygg och även på din story när du tränar, undrar om du tränar med smink på och typ gör dig snygg inför gymmet? Ser alltid så perfekt ut!! Goals haha! Tack för inspinn och fortsätt som du gör.”

Svar: – Tack snälla va söt du är! Jag skulle aldrig fixa mig för gymmet mer än att dra på mig kläderna (typ det första jag hittar i lådan) för att sedan springa till vagnen. Jag ör där för att träna, inte för att vara snygg haha! 😉 Till vardags har jag inte alls mycket smink; lite färgad dagkräm, ögonbrynspenna, mascara, puder på kinderna och ett lipsyl för att hålla läpparna mjuka nu på vintern. Det tycker jag räcker 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Min fråga till dig, vad ser du på kreatin och andra kosttillskott? ? Använder du mycket själv av kosttillskott? ?

    Viktorhognas 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/viktorhognas
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!