Min nya samarbetspartner – HagabadetÄlvstranden

Det här stället är magiskt. Det är så lätt att jobba på i samma spår hela tiden i sin vardag och inte ge sig tid för avkoppling och att bara få landa, bara få vara. Detta är min nya oas för avkoppling i vardagen och till att ge tid för mental hälsa – vilket är minst lika viktigt. Hagabadet tar verkligen hand om sina medlemmar och personal + miljö sprider sån fantastisk energi. Jag och P flydde snökaoset igår och spenderade en timme här.. HELT underbart. Man känner verkligen att kropp och sinne är i harmoni efter en tid här.

Dem har väldigt förmånliga priser med Spa + Yoga klasser och lite andra roliga klasser som ni borde kika på!

Jag ser verkligen fram emot att spendera mer tid här för ett hälsosammare år!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!