Middagsrecept – Chilli

Här har ni ett gott recept, en blandning av massa nyttigt!

Grytan gör jag såhär:
Stek lök och tillsammans med köttfärs alternativt vegetariskt och pressa i 1-2 vitlökar. Häll i krossade tomater tillsammans med buljong och vatten. Sedan i med massa grönsaker; jag brukar köra på paprika, tomat, champinjoner, majs och sedan kikärtor eller kidneybönor. Krydda med tacokrydda på påse (finns den från ”spicemaster” som är utan socker och tillsatser), soya, lite sweerchilli, vitlökspulver och chillipulver. Låt koka ihop och servera med ris eller valfri kolhydratskälla eller bara ät den som den är med en klick naturell kvarg?! Yum!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!