Måndags HIIT

Då var det Måndag igen. Jag har haft en sån mysig helg. Träning, mysiga middagar, badminton, plåtning och helgfrukostar.. underbart!
Men visst är det någon med måndagar?! Man får en extra kick, vill köra hårt på gymmet, prestera på jobb/skola, skriva och planera upp i almanackan?! Jag brukar sitta på måndag eller söndag och boka upp pass och planera in kommande veckas träning. Mycket handlar ju om planering och prioritering när det kommer till att hålla en hög träningsfrekvens i din aktiva livsstil.

Idag körde jag och Elin ett HIIT pass med ett roligt upplägg:

Del 1:
12 min på 3 stationer
1) 12st burpee to plate (alternativt boxjump burbee
2) 12st thruster med 15kg stång
3) löpning 200m

Del 2:
ROW challenge – så långt du kan på 6 min.

Del3:
12 min på 3 stationer:
1) assultbike 20cal
2) 12st dumbell cleans (9kg hantlar)
3) 10 på varje ben utfallssteg med 15kg platta över huvudet

Riktigt tufft och roligt.
Efter det blev det en sväng på stan och lunch på Deli (favoritballad med zucchininudlar och deras Pesto på cashewnötter).

Ikväll blir det min klassiska chilligryta till middag och efter det starta ett roligt samarbete som jag kommer berätta mer för er om, ser verkligen fram emot detta och en grymt rolig samarbetspartner!!

Hoppas ni får en fortsatt fin måndag❤️

(Foto: från vår helgfrukost på BarFoxx i Vasa, mysigt ställe som jag var på mycket förr då mitt gymnasium Sjölins ligger i närheten. Fräscha juicer och mysigt frukost!, Rekommenderas)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!