Hur går ditt nyårslöfte? Här har du nycklarna till att lyckas!

Nu hörni, nu kör vi! Nytt år. Alla möjligheter.

Känner du som många andra att du har motivation, vill förbättra din livsstil och hälsa men inte vet konkret hur? Vad ska jag äta? Vad ska jag träna, hur ofta? Hur mycket? Eller du kanske dessutom behöver en boost i motivationen också när vi ändå håller på? Några extra kilon som ska bort efter jul, vill du shapea till formen till nästa sommar? Eller bara få in träningen i din vardag, för man mår ju så bra – det vet vi alla.

Jag har svaret. Det är lätt, smidigt, roligt och värt vartenda öre – det garanterar jag.

Ni är flera som mailat mig angående träningsupplägg och jag har därför skrivit en stor GUIDE med fokus på att forma kroppen, bränna fett, tona muskler, få bättre kondis och overall en vältränad och hälsosam kropp.

Det är en perfekt mix av HIIT och styrketräning tillsammans med enkla kostråd och receptbank. Jag har samlat allt du behöver på samma ställe för din nya hälsosamma livsstil och kropp.

Skicka iväg ett DM till mig på Instagram för vidare information! Tveka inte.
Du kommer att tacka dig själv om ett år!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!