Fredags HIIT

Äntligen fredag, min favoritdag på hela veckan. Jag får alltid sån härlig feeling på fredagar. Förväntansfull inför helgen (även om vi inte har något speciellt planerat). Bara underbart att spendera tid med P och ta dagarna som dem kommer.

Jag kom nyss hem från ett tufft HIIT pass som såg ut så här:

2 varv av 3 stationer

Station 1: Assultbike 10kcal -> fällkniv med medicinboll 15st
Station 2: jumping Lunges 20 på varje ben -> jumping plank 20st
Station 3: kettlebell turusters 12st -> Kettlebell marklyft 12st

3min jobb på varje station och ca 1min vila mellan station och varv! Helt slut efteråt och klockan visade en pulstopp på 168slag/min vilket är likvärdigt med när jag kör intervallspinning, samt en kcal förbrukning på 486 kval på 45min vilket är svin bra! (OBS ungefärliga siffror, men absolut en bra indikation på att HIIT träning ger både bra puls och förbränning!)

Efter det har jag varit på stan och handlat. Ska laga något gott till oss ikväll och avnjuta ett glas vin.. härliga fredag!

Hoppas ni mår bra och ser fram emot helgen!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!