SmoothieBowl med Grönkål

Här har ni ett grymt lätt recept på en nyttig smoothiebowl som passar perfekt till mellanmål eller frukost!

Mixa och njut!

Annars då? Snart helg och ser fram emot att fota lite (hittade en sjukt snygg träningströja idag som ni ska få se!). Nedräkningen börjar till att vi åker utomlands – hela min familj och min kärlek.. Så härligt med sol, bra mat, träning, bad och bara ta det piano! ska bli UNDERBART! Lite fler roliga saker inbokade är att jag och P ska på spa på "Steam Hotel" i februari, har hört så mycket bra om det stället! Och i Mars åker vi tillsammans med P's familj till Nice (!!!), jag har aldrig varit på rivieran så det ska bli fantastiskt!

Jag ska snart iväg på föreläsning om hälsomat och efter det köra en andra runda på gymmet med P i vanlig ordning för att sedan slänga ihop något gott till middag – underbara vardag.

Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!