Måndag

VILKEN HÄRLIG DAG. Någon mer än jag som cravear sol mer än något annat så här års?! Jag är påväg till min fina frisör Alexandra (tromstedt på instagram) som ska få fixa min botten så jag blir blond och fin igen.
Det blir en riktig fixar dag idag. Efter detta ska jag fixa naglarna för att sedan möta upp mamma på lunchmöte (vi ska jobba ihop med hennes konst nu när jag slutat studierna, så kul!)

Annars då? Träna med Pontus ikväll och jag vill köra backsquat och någon grisig WOD, får se om jag kan få med honom på det! Crossfit är verkligen roligare att göra ihop med någon. Tycker det är så roligt när ni skriver att ni kör mina träningsupplägg. Dra med en vän till gymmet och prova du också, dem ligger under kategorin TRÄNING. Printa och kör??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!