Q/A

När du kör spinning, kör du pass på gymmet då eller kör du eget upplägg själv?
– jag kör oftast pass på gymmet då jag tycker att det är smidigt samt att jag tycker att man blir taggad av folk runt omkring och instruktör. Men vill du köra själv på en cykel till en uppåttempo lista så är det bara att köra.
Då brukar jag ta 2 låtar till uppvärmning och bara jobba sittandes och öka motstånd efter hand. Sedan kör jag 1 låt backe ståendes med högt motstånd. 1 låt alternera ståendes och sittandes (ex stå i refrängen och sitt i verserna). Efter det en låt till med backe. Här ska du ha nått en Pulstopp där jag kör intervaller, ex tabatha. Kär detta x2 och avsluta med lite extra intervaller exempelvis och varva sedan ner 1 låt och stretcha därefter.

Vad är din favoriträtt och favoritfärg?
– Är periodare när det kommer till mat men jag älskar Asian fusion, typ HelloMonkey & DubbelDubbel (restauranger i Gbg för er som vet). Favoritfärg har alltid varit marinblått, och guld på detaljer och smycken.

Det bästa du vet?
– Får man välja flera saker? Att resa. Vällagad mat och smakupplevelser. Nyduschat, nybäddat och nyrakade ben. Spa. Massage. Bra träningspass. Ett städat, rent och fint hem. Organiserad garderob. Umgås med familjen. Att dela livet med P, pussas och mysa i soffan när han pillar mig i håret (bästa!!!).

Hur gör man kvarg roligare att äta?
– kvarg är ett bra och proteinrikt mellanmål. Jag köper den utan tillsatt socker och 0,2% fett. Dem är goda med smaker men går även att köra på naturell. För att göra den roligare så kan du först och främst späda den med lite kallt vatten och röra runt ordentligt för en fluffigare konsistens. Sedan kan du toppa med allt från bär, frukt, kokosflingor, bryta ner marskakor, granola eller egen müsli, fröer och nötter. Jag brukar köra på en blandning av frysta hallon/banan/kokos, så gott!

Hur ska jag tänka när jag äter på restaurang om jag vill äta nyttigt?
– sallad med dressing vid sidan om är alltid ett alternativ. Annars håll dig till kyckling, fisk och rent kött och undvik friterat, pasta och bröd. Det är ganska enkelt egentligen bara att man håller sig till bra mat samt äter i rätt mängder.

Säljer du träningsscheman med fokus på HIIT och fettförbrännande träning?
– Självklart, det är min specialité. Välkommen att Maila mig till [email protected]

Vart är dem gråa tightsen från och det rosa linnet som du visat på Instagram?
– tightsen är från IcanIwill (älskar deras grejer) och den rosa toppen är från Casall (älskar!! Fick en likadan svart av P i namnsdagspresent?).

Du och din kille verkar väldigt kära, hur vet du att du är kär i honom på riktigt? Vet du att du vill ha en framtid med honom?
– man vet bara..Jag tror på att är du kär så behöver du inte ifrågasätta alls! Jag ser absolut en framtid, annars skulle jag inte investera tid i oss, jag tror på oss och det vet jag att han också gör!:)

Hur länge har du tränat?
– jag har alltid varit aktiv och sportat sedan jag varit liten. Handboll, badminton, ridning osv. Men har tränat på gym regelbundet i ca 4år. Har kört ca 6pass i veckan i kanske 1-2 år, innan dess var det mer sällan och 3-4 pass i veckan. Så intresset har bara växt större och starkare efter tid.

Hoppas ni fick svar på era frågor! Fortsätt skriv till mig på Instagram när ni undrar saker så samlar jag dem! Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!