Ett favoritrecept – Grönkålssallad

Grönkål trendar inom hälsa tack vare dess grymma innehåll samt att det går att göra mycket med den och den är krispig och god. Jag gör en sallad på den som är så galet god att jag har cravings efter den svin ofta. Så god att det är ett första val när man bara vill ha något riktigt gott som är lätt lagad, alltså godare än burgare osv (!!)

Du behöver:

Grönkål (jag tycker att det är smidigt med färdighackad)

Salladsost gärna den med låg fettprocent (alternativt fetaost)

– Torkade tranbär (går även bra med granatäpple)

– Valfritt protein: Min favorit i denna salladen är OUMPH med smak av ”garlic & herbs” men går även bra med tonfisk, rökt lax, ägg eller att steka på kyckling eller lax till, Men ni måste testa den Omphen!! (jag har varit skeptisk mot soyaprotein innan, men innehållet är bra och smaken va grym!).

– Blanda samman allt i en salladsskål och ringla över olivolja, balsamico och lite örtsalt.

Vvvoala! Min favoritsallad all time. lär äta denna minst en gång i veckan nu ett tag framöver!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!