Målsättning för 2018

Att jobba mot konkreta mål är alltid en fördel då du ständigt strävar mot något, kan bryta ner målet i delmål som du uppnår på vägen samt kan se och upptäcka resultat snabbare. Vi blir både självblinda i spegeln om du jobbar för att exempelvis bygga muskler eller forma kroppen. Samtidigt är det lätt att bara köra på, samma pass, samma vikt utan att jobba med utveckling och utmana kroppen på nya sätt.

Det är ett nytt år och du har alla möjligheter att skapa mål, en plan.. och tacka dig själv om ett år – För att du startade, kämpade, fullföljde och tog dig i mål.

Mina mål för 2018?

– Jag vill alltid utmana mig själv och vända sådant inom träning eller fysiska utmaningar som jag tycker är svårt/anser vara tråkigt utan att ha gett en ärlig chans. Spinning va en sådan sak, idag älskar jag något som jag vägrade att gå på förr.

Skriv ner som mig och sätt på print för att få ditt utgångsläge idag:

1) Mina styrkor idag? Jag har kämpat för att få en vältränad kropp som klarar högintensiv och utmanande träning flera gånger i veckan genom att jobba med hela kroppen i explosiva övningar med god uthållighet och kondition i kombination med styrka och flexibilitet.

2) Hur? Jag har hållit en hög träningsfrekvens hela året med flertalet HIIT pass i veckan i kombo med styrketräning och spinning. Har snittat på 5-9pass /vecka detta året. Utöver detta har jag lagt tid på rörlighet och stretch och kör nu ofta en stretch varje kväll för att behålla flexibiliteten i kroppen och inte bli stel.

3) Nya mål? Jag har en del utmaningar som jag vill lösa bättre i gymmet. Exempelvis har jag svaga bröstmuskler vilket gör att jag inte är något vidare på chins och armhävningar, detta ska jag ändra på. Jag har även som mål att få in löpningen bättre och jobba bort så att jag inte lätt får benhinneinflammation som förr. Utöver det vill jag bli bättre på mer komplexa lyft och lyfta tyngre i mark & böj. Sedan fortsätta att jobba med rörlighet och få in lite roliga moves som handstående i olika positioner osv. Framförallt ligger mitt fokus på att skapa en ännu mer vältränad kropp i sin helhet och fortsätta på samma spår som jag gör med den träning som jag känner ger utdelning och resultat. Jag vill vara vältränad idag om ett år och i framtiden, det är ett mål i sig.

Jag är så taggad på ett nytt år och ännu mer träning i denna livsstil som jag älskar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!