Min Jul

GodJul på er! Hoppas eran har varit lika fin och mysig som min. Jul handlar om familj och nära & kära. Jag är så lyckligt lottad av att ha så fina människor i mitt liv, det känner jag mer än någonsin efter denna helgen. Har spenderat tid med släkt och min kärlek som va med hela helgen! Vi åt gott, drack gott och tränade julafton och juldagen.. jag, Pontus, pappa & extra farfar! Känns minst sagt skönt att röra på sig mellan allt och jag tar det lite lugnt med just konditionsträning efter min förkylning som håller sig kvar lite. Så det blir mer fokus på styrka och stabilitet i helkropp, bål och axlar som man egentligen aldrig kan få för mycket av. Jobb för att förebygga skador och jobba stabilitet tjänar man bara på!
Fick massa fint i julklapp, inte för att det behövs egentligen (inte vad jul handlar om för mig) men jag blev extra glad för ett par Gucci örhängen från min kärlek kommer jag bära varje dag och tänka på honom, samt en resa med hela familjen om en månad att se fram emot! Så skönt att komma bort till lite sol och värme!

Hur har er jul varit??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!