Fridayyyy

Jag startade dagen med ett spinningpass kl 8:30 tillsammans med Elin för att sedan jobba med EteriskDesign och packa ordrar inför jul. Slutsålt! Väldigt roligt. Bestämde att gå ut och käka med fina Lovisa, länge sedan vi såga sist. Körde på en two piece i grått som jag använt alldeles för sällan. Vill hitta en liknande i svart.. hur snyggt med lite smycken, klackar och röda läppar till?!

Vi möttes upp på The Parlour (gamla Pelican i Göteborg) som har blivit så trevligt!! Kanske ett nytt favoritställe?! Drinkarna var grymma och vi åt en svin god grillad tonfisk, super fräscht och trevlig personal.

En perfekt fredagskväll med en saknad vän.

Bilder lånade från Lovisas blogg (som ni för övrigt borde läsa också)
Nouw.com/lovisaforsman

Mojito, 3 olika sorters guacamole och en fräsch tonfisksallad – yum.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!