Luciaspinning & ryggpass

(Fram till den 31/12 får du 15% rabatt när du uppger HANNAELFAST vid köp av valfri DanielWellington klocka, så snygg och perfekt julklapp)

Hej fina ni! Jag har haft fullt upp med att gravera glas efter att ha sålt slut alla på julmarknad i helgen och har nu fått fler beställningar inför jul. Ännu en perfekt julklapp. Jag kör en liten side business och fortsätter med vårt gamla UF, där jag graverar fjädrar för hand på glas. Kul att få vara kreativ vid sidan om plugget. Och ja det ska vi inte tala om, riktigt kämpigt och mycket i skolan nu. Kör fram till mitten på Januari så det är bara att hålla i och kämpa på.

Kroppen svarar bra och träningen rullar på fint nu. Jag körde luciaspinning igår och med pulsande denna gången för att försäkra mig om att jag låg på rätt % av maxpuls genom hela passet. Hade ett snitt på 160 i puls samt kom upp i 178 i intervallerna vilket va ca 92% av Max. Har inte kört på länge så ser detta som en start. Puls är väldigt individuellt så jag rekommenderar att ta ett maxpulstest. Sjukt kul att få statistik på sina framsteg och kunna pusha ännu hårdare genom passen!
Senare på kvällen åkta jag och P i vanlig ordning till gymmet. Jag brukar köra mycket styrka och kör då antingen över eller underkropp varvat med mycket helkroppsmovement och lite puls. Känns skönt efter att ha kört ren kondition tidigare på dagen.

Idag ska jag sätta mig och plugga ordentligt (har kommit åt sidan lite pga glasen) för att sedan åka och träna med P. Redan torsdag.. herregud va veckorna flyger förbi. Det går snabbt när man har roligt?!:)

Ha en fin dag! Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!