I’m back

Vintern är här, Göteborg ligger under ett snötäcke och julen är nära. Det är så mysigt och jag ser fram emot en jul med P och familjen. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade efter lite sol, Dvitaminer, strand och salta bad.

Jag har varit förkyld lite till och från ett par veckor nu så träningen har inte gått så som jag vill det senaste. Har fått vila från HIIT och tuff konditionsträning. Fokus har legat på lugnare träning och hederlig styrketräning där jag jobbat igenom muskelgrupperna under hela veckan. Som alltid, lyssna på kroppen.

Nu äntligen känner jag mig tillbaka på banan och kan bränna på med mina favoritpass. HIIT, spinning och crossfitinspirerade styrkemoment + metcons. ÄNTLIGEN. Kommer på mig själv med hur mycket jag älskar detta. En passion och största intresse i livet. Känns så bra att investera i sig själv, sin hälsa och sin kropp. Salt att jag kan dela det intresset med en partner. Träning för mig är en så naturlig del av min vardag och mitt liv, och det är jag så glad över.
Det är aldrig för sent att börja starta din aktiva livsstil. Du kommer att tacka dig själv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!