Fredag

Godmorgon Fredag! Vaknade idag med att P gjort Smoothie.. han är så fin! Nu ska jag sätta mig och plugga samt gravera glas. Jag driver en liten side-business som jag startat upp efter UF som man gjorde i gymnasiet. Jag graverar fjädrar på vin och champagneglas och ska nu sälja på julmarknad för tredje året i rad.
Har ni någon julkänslan än då? Jag smyglyssnat på julmusik och kan knappt vänta på att få julpynta och göra det mysigt här hemma.. men antar att vi väntar in första advent i alla fall. 🙂

Smoothie på hallon blåbär mango och mandelmjölk. Toppat med banan, cashewnötter, pumpakärnor, linfrön och riven kokos. Detta är en klar favorit på morgonen!

Körde ett kvällspass igår på Sisjön. Tog det lugnt då kroppen känns lite utmattad nu. Det blev ett hederlig styrkepass för axlar samt lite teknikträning i frivändningarna + stabilitet och rörlighet i axlar och rotatorkuff.

Vid lunch ska jag iväg och fixa fransarna hos fina Sanna. Blackfriday tips är att hon ger 20% på fransar och microblading om ni bokar innan 26/11. Hon sitter på nails & beauty no.1, salong vid Heden/Avenyn här i Göteborg. Kolla in henne på Instagram under ”eyes.n.browsbysannat”.

Hoppas att ni får en fin fredag! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!