Ett svettigt pass följt av pizza och vin

Igår slutade jag tidigt och hann köra ett tufft HIIT pass på Kompassen tillsammans med Elin. Vi körde i lag om 4personer och en körde rodd och roterade sedan när hen var klar (så rodden bestämmer hur länge man kör på varje station):

– 500m rodd
– Box stepovers med en 10kg kettlebell i varje hand.
– Statiskt hålla viktplatta över huvudet (15kg)
Clean & jerk med två 9kg hantlar

10min x 3 varv

Det blir ca 2,5min på varje station om du kör själv med timer.

Blev sedan en myskväll med P då vi lagade pizza med ett glas vin. Vi äter ofta väldigt nyttigt men jag tycker att det är viktigt att ibland unna sig med gott samvete! Det är balans!

Idag blir det föreläsning till 12 och sedan ska jag till min goa frisör Alexandra. Det blir lite uppljusning i botten samt kallare toner i hela håret. Hon är grym på att få till snygga toner i blonda hår, det tycker jag säger mycket om hur skicklig en frisör är då jag testat SÅ många utan att bli nöjd. Hon finns på Instagram under "tromstedt" och håller hus på salong Infinium som ligger vid lilla bommen i botten på Läppstiftet i Göteborg, TIPS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!