Veckans träning

19 november och den första snön lägger sig här i Göteborg. Jag kom nyss hem från ett spinningpass med avslutande rörlighetsflow. Känns som att kroppen svarat bra på min träningsmix senaste och jag har haft en riktigt lyckad vecka vad gäller träningen. Jag känner att kondisen har kommit tillbaka efter en förkylning + jag blir rörligare ju mer jag jobbar på det och uthålligheten, styrkan och snabbhet/explosivitet blir även den bättre. Det är kul när man känner att kroppen svarar och att slitet ger utdelning, oavsett vilket mål man jobbar mot.

Veckans träning har sett ut som följande:

Måndag: Marklyft, frivändningar och pushpressar samt en cirkel med helkroppsövningar för flås och core.

Tisdag: Körde HiIntensity vid lunch samt ett styrkepass med P på kvällen.

Onsdag: Körde 60min cykel vid lunch och hängde sedan med P till gymmet på kvällen då jag körde lite löpintervaller samt styrketräning med fokus på ben ihop med honom.

Torsdag: Körde ett teampass med Elin, styrkemoment var frontböj och sedan högintensivt kondisionspass.

Fredag: Egen träning med HIIT Cirkel.

Lördag:, Ett eget blandpass av thrusters, en metcon, abs och hederlig cardio.

Söndag: 60min morgonspinning + 20min Yoga flow/stretch/rörlighet.

Fixat, tvättat och städat lite här hemma samt tänt ljus och satt på en kopp te medans snön lägger sig utanför fönstret. Dags att ta fram almanackan (sa jag att det är din bästa vän?!) och planera uppkommande vecka. (Söndagsrutin!) Det blir många timmar i skolan för att inte vara allt för stressad under tentaveckan längre fram. Hoppas att P är frisk snart så vi kan träna ihop på kvällarna. Blir troligtvis ingen morgon/lunch träning förns på torsdag/fredag för mig. Nu kör vi!! Ny vecka och nya tag. Men först; MysSöndag i soffan och laga någon god middag ikväll ihop med ett glas rött tillsammans med min kärlek.

Hoppas ni får en fin Söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!