Tenta vecka och att komma tillbaka i rutiner

Hej fina ni! Har haft tentavecka och fokuserat helt på studier samt åkte på en släng av förkylning förra vecka, därav lite tyst här på bloggen. Träningen har kommit lite åt sidan men såklart inte bortprioriterats helt. Man får vara lite mer tidseffektivt för att få in passen bara.

Jag och P hade en mysig helg ihop (som alltid!!). Körde ett spinningpass på Söndagen och känner äntligen att kroppen orkar köra pulshöjande efter att jag vilat från HIIT en vecka pga förkylning. (Kört lugnare styrkepass). Man ska alltid lyssna på kroppen! Spinning kan vara så sjukt roligt när man kommit över mjölksyretröskeln och känner att konditionen och benstyrkan är med så att man kan pressa sig i intervaller, otroligt bra och effektiv träning!

Igår Måndag åkte vi till gymmet strax efter 18 och fick till ett riktgt bra pass! Jag körde en styrkeblandning med både helkropps övningar som mark, frivändningar och pushpressar med skivstång samt en del jobb för bålen med diverse plankor och TRX övningar. Gick sedan över till hederlig muskelkontakt i maskiner för rumpan ca 4 övningar med 2set tungt och 2set pumpa ut med kontakt och lätta vikter på varje övning! För att pressa det sista så körde jag 10st backintervaller (lutning 5, hastighet 13) x 30 sek jobb, 20sek vila.

Skönt att vara tillbaka i rutiner nu när skolan är tuff (läser externredovisning och går långa dagar), då behövs träning i vardagen mer än någonsin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!