Tisdag

Gårdagen bjöd på riktigt tuff träning i form av 45min ”transformers” pass på SATS Landala, då körde vi en cirkel med 7stationer och ca 30sek jobb varvat med 30sek burpees, hollow och höga knän. Riktigt tufft och intensivt. Efter det körde jag 60min spinning då det passet låg direkt efter, perfekt tänkte jag med två flugor i en smäll.. men det va tufft! Och kul såklart:):) viktigt att hålla en god kost och fylla på med bra energi efter så att man inte bryter mer kroppen! Vi käkade kycklingtacos!

Idag har vi flyttat runt lite hemma då jag och Pontus ska flytta ihop, så kul! Längtar. Det blir en sväng ner till Handels för föreläsning och tentaplugg för att sedan rensa hjärnan med ett relativt lugnt träningspass med fokus på att få svettas ut lite och röra på kroppen. Alltså ingen tävling mot tid och intervallbaserat då jag känner att kroppen är ganska sliten från gårdagens pass. Viktigt att lyssna på kroppen och utforma träning efter dagsform vissa dagar lika väl som att pressa den mot prestationsbaserade mål andra dagar.

Dagens pass:
– 5-7km löpning, lutning 2

-5 varv av:
20 burpees
40 airsquats
100 hopprep
(Vila 1min mellan varje varv)

Avsluta med rörlighet & stretch!

Hur gott är det inte avocadomacka? Kör här på rågbröd, mosat avocado på och toppar med flingsalt, peppar och lite chilliflakes! Ska leta upp något recept på proteinbröd med mycket frön och gott i med mindre kolhydrater, har ni tips?

kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!