Helkroppspass med hög förbränning

Som jag nämnt så många gånger tidigare så tycker jag om effektiv träning och jobbar gärna med hela kroppen i högt tempo, ofta intervallbaserat där man tävlar mot tiden och med fokus på högintensiv förbränning. Det ska hända mycket, man ska utmanas och tävlas mot sina egna fysiska och psykiska förmågor, då har jag kul! För din träning ska vara rolig, det är kärnan till att ha det som en naturlig del i sin livsstil. Har du inte hittat en träningsform som du tycker är rolig, då får du fortsätta att leta. 🙂

Efter en lång dag i skolan stannade jag kvar 2h extra på Handels bibliotek för att skriva och utnyttja tiden innan ett Kettlebell pass började på SATS Masthugget (ett nytt favorit gym, nyrenoverat och härlig atmosfär).

Passet bestod av 4 olika rundor med 2 olika övningar som man varvade mellan 35sek på varje x 5

1)

– 5 ståendes rodd på varje sida (35sek så många vändor du hinner)

– Marklyft (kör tungt, 35sek)

x5

– Vila ca. 15sek

2)

– Planka (35sek)

– Svingar (35sek)

x5

– Vila 15sek

3)

– Goblet squats

– Puls squats (sätt dig ner i en knäböj och pulsa i 35sek.. buuuurn)

x5

– Vila i 15sek

4)

– Utfallsteg bakåt med vikt i motsatt hand som ben du går bak med, 5 på varje ben i 35sek.

– Enarms Axelpressar, 5 på varje sida i 35sek.

x5

KLART!

Håll utkik här för fler tips på effektiva pass som jag älskar att köra, och förhoppningsvis någon av er alla också! Jag försöker lägga upp ett pass om dagen, så behöver ni motivation och inspiration till vad ni ska köra på gymmet så är det bara att printa uppläggen och köra!!

Lycka till, Kram H!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!