TORSDAGS WOD

Lite halvt omotiverad med en dålig frukost i magen lyckades jag ändå få till ett riktigt bra pass. Det svåraste är alltid att ta sig till gymmet, väl där finns inget annat än att pusha sig själv och köra. Nu efteråt känns det Underbart, såklart?! Det gör sån stor skillnad i vardagen när man ska sitta dagligen på långa föreläsningar och fokusera, ta in och lyssna. Kroppen behöver rastas och alla fördelar hjärnan får av träning får inte missas att poängtera. Alla behöver träna, så är det bara. Vet du inte vad du ska köra på gymmet idag? Printa detta upplägg och kör? skicka ett DM på Instagram and let me know how it goes!

WOD:

500m rodd
15 burpees
15 butterfly situps (med 10kg viktplatta)
15 russian twist (med 10kg viktplatta)

x5

Avslutade med intervaller på bandet (kunde inte låta bli)

30sek10sek av
lutning: 1
Hastighet: 16
x10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!