Morgonstund

Vaknade tidigt av att Leo ville gå ut. Det blev en sväng i regnet för att sedan krypa ner hos P igen en stund innan klockan ringde. Vi passar Leo denna veckan då mina föräldrar är i Spanien.

En favoritfrukost just nu är a-fil med rostade nötter och frön. Rostad dem gör du enkelt i en torr stekpanna. Solrosfrön, pumpakärnor, linfrön, mandlar och valnötter. Det tillsammans med citronvatten och kaffe, perfekt start.

Jag ska sätta mig en stund och plugga inför minitenta på Fredag samt ta en längre promenad med Leo för att sedan dra mig mot SATS Masthugget för ett lunchpass med Elin. Det blir Performance Strength och kanske lite löpning för att få in vanan och vänja ben/fötter vid nya löpskor. Senare ett ryggpass med P.

Fått lite frågor hur min träningsvecka ser ut..
Jag försöker variera min träning så mycket som möjligt och på en vecka få in 2 riktiga styrkepass med fokus över/underkropp fördelat på dem (mest för underhåll av muskler) Sedan 3 rena cardiopass (ofta cykel eller löpning för att jobba ren kondis) samt 2-3 HIIT/crossfit metcons (hög förbränning). Utöver det försöker jag rulla/stretcha och jobba rörlighet däremellan. Ibland blir det 2 pass om dagen, ibland tränar jag 10 dagar i rad och ibland tar jag 2 vilodagar. Jag tror att man ska släppa lite tänker med att ha ett strikt upplägg och lyssna på sin kropp. Att träna för utseende har jag släppt och ser det mer som ett plus utöver att ha en välmående kropp och sinne. Att träna är för mig en självklarhet och en del i vardagen, det handlar om att skapa rutin och en hållbar livsstil. Att kombinera med jobb/plugg handlar bara om prioriteringar och att sidåsätta tid till det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!