FRONTSQUATS & Salty Peanut

Nyhet från BARBELLS.. godaste baren jag testat hittills! Bra alternativ från sötsaker, utan socker och med 20g protein. Gillar ni peanutbutter (vem gör inte?!) så får ni inte missa denna goding!

Dagens första pass bestod av fokus Frontböj där vi körde en hel del set på 4-6 reps och kom upp till en maxvikt på 50kg. Jag brukade köra på 65kg tidigare men det var länge sedan jag testade styrkan då jag kört mer högintensiv träning de senaste månaderna. Vi avslutade med en session på strikta dips & pushups.

Som jag nämnde i tidigare inlägg så tycker jag om varierande träning med puls och styrka och fick därför med Elin på att köra backintervaller efter passet. Sagt och gjort på redan möra ben så blev det:

30sek av 30 sek
Lutning: 5
Hastighet: 12.5

x10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!