En sensommar blev till höst

Hösten är här.. och vilken fantastisk sommar jag haft. Jag valde att studera distanskurser över sommaren i "Trendspaning & marknadsföring" vilket var intressant. Att plugga på distans funkade utmärkt och jag kunde lägga upp dagarna lite som jag ville med kombon träning/plugg/fritid. Att få in träningen i vardagen är viktigt för mig då det är så grundläggande i att jag ska må bra, vara produktiv och funka! Har man väl vant sig vid en aktiv livsstil så är man fast, lyxproblem?!!

Pontus förgyllde min sensommar och jag är väldigt lycklig som träffat honom. Att gå in i hösten och ha en vardag ihop med någon känns fantastiskt! Många pratar om "höst depression", jag känner mer livsglädje än någonsin och taggad inför att prestera i både träning och skola. Jag läser nu Företagsekonomi på Handels i planen mot en kandidatexamen. Det är tufft men lärorikt och jag ser fram emot att lära mig allt om entreprenörskap och marknadsföring vilket jag hoppas ha användning av i framtiden. Att driva och utveckla något eget någon dag är en vision. Men ett steg i taget..

Någon fredagsfeeling då?!
Jag sartade dagen med 45min spinning.. SKÖNT!
För att sedan ta en kaffe på vägen till skolan där vi hade uppstart i Marknadsföringskursen. Har nyss avslutat "organisation och ledarskap".. pjuh den tentan skojar man inte bort..! Äntligen ska jag få läsa det jag brinner för och hoppas få ut mycket bra strategier och tänk av den.
Tog sedan en sväng på stan och köpte med mig frukt från stället nere på hörnet från oss. Lite blommor på det och feelingen kan börja på riktigt.

Om en stund slutar P och vi ska dra till gymmet. Kul att vi delar samma intresse! Fredagsfys före Fredagsmys?!

Hoppas ni får en fortsatt mysig Fredag,
H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!