Måndag

CRAVINGS på vattenmelon! Utan att överdriva äter jag en halv om dagen.. så typiskt mig att fastna för något och äta det tills jag tröttnar.. Men hur gott är det inte?! En favorit på sommaren helt klart.

Får en del frågor ang. min kosthållning och jag skulle säga att den är väldigt basic, hälsosam där jag fokuserar på bra råvaror i protein/kolhydrater/fett samt vitaminer och mineraler och att få i mig allt min kropp behöver. Efter att ha testat olika kostupplägg i perioder känner jag min kropp ganska bra vid det här laget. Jag vet vad och hur mycket behöver äta för att prestera i min träning samt må bra i vardagen! Jag har helt gått ifrån att väga/mäta och räkna kalorier utan tror på att göra bra val och gå på känsla vad kroppen behöver och mår bra av. På helgerna njuter jag gärna av äta ute och kanske ett glas vin eller två. Det handlar om balans!

Dagen startades med en sovmorgon följt av spinningpass! Efter det mötte jag upp Sabina för en kaffe och gött tjöt i solen. Så härligt väder Göteborg bjudit på idag!
En sväng på stan resulterade i ett och annat fynd.
Sedan blev det en spontanare med pass nummer två; GRIT CARDIO. 30min intervallbaserat med kroppsvikt, en hel del burpees, sjukt svettigt men kul!

Ska slänga ihop lite mat och sedan blir det att planera upp veckan med plugg. Eftersom att jag läser på distans så kan jag lägga upp det som det passar mig och jag sitter gärna hellre och pluggar intensivt och länge där jag får sakerna gjorda för att sedan kunna vara ledig mer, än att plugga lite varje dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!