Livskvalité

Herregud vilken härlig helg, och den gick lika snabbt som jag hann säga Livskvalité..

En helg av sol, hav, båt, skärgård, (inget dopp.. än?!), hundarna och bara spendera tid med familjen. Vi drog ut till Marstrand, ett favoritställe som besökts varje sommar så länge jag kan minnas. Ett par promenader runt ön, ett glas på Shanti, en burgare på Wärds och en hel del skratt och kvalitetstid med mamma och pappa. Känns viktigt att prioritera det emellanåt då det inte blir att man spenderar tid lika mycket som förr när man bodde hemma. Är väldigt lycklig lottad att jag är nära båda mina föräldrar och syster!

Efter att vi lagt till båten i hemmahamn körde pappa mig in till stan och jag drog med honom till gymmet en sväng! Han gick på hederlig pump och styrketräning medan jag körde följande tre cirklar med Sarah och Elvis. Effektivt träning och roligt att köra ihop!

1.
– 100 marklyft. (10 marklyft EMOM x 10) 50kg

2.
– 10 KB swing
– 10 armhävningar
– 10 höftlyft (med samma stång som tidigare 50kg)
– 10 fällkniv med 5kg viktplatta

x3 varv

3.
– 10 kickbacks med gummiband på varje ben
– 30 air squats med samma gummiband
– 10cal assultbike

x3 varv

Relativt kort & lätt men kul pass med fokus ben/rumpa varvat med flås! Härligt att avsluta veckan så! Nu väntar påfyllning, en lång dusch och soffläge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!