Drink tilltugg: oliv tapenad på crisps med en god champagne till.
Förrätt: caprese sallad på mozzarella, tomat, basilika, balsamico, olivolja, salt och peppar. En klassiker och så god!
Huvudrätt: stekt lax med getost quinoa/bulgursallad, tzatziki och avokado.
Jag steker laxen i ört kryddor, salt och peppar.
Salladen gör du genom att koka hälften quinoa hälften bulgur tillsammans med en kött buljong. Låt den sedan svalna och fräs på zucchini tillsammans med en pressad vitlöksklyfta. Blanda i den svalnade quinoa blandningen och även i med getost som du skär upp innan. Sist men inte minst gröna oliver och blanda runt alltihop. Smaka av med salt/peppar.
Tzatzikin gör du på grekisk yoghurt, en pressad vitlöksklyfta, gurka, salt/peppar & vitvinsvinäger.
Servera med tärnad avokado och spenat/ruccola.
Trevlig middag med rena och goda råvaror och smaker!