Update & Träningsupplägg

(Foto: Linnea Broberg)  

Det är torsdag mina vänner, en ganska grå sådan men vad gör väll det. Jag hade en så trevlig fika igår med Mathilda. Vi pratade om allt kring sociala kanaler, strategier och annat kul. Man blir lite ensam i den här branschen när man inte riktigt har några kollegor som varken kan pusha när det går sämre eller ge en klapp på axeln när man gör riktigt bra saker.

Igår gick jag även ut med att mitt nya träningsupplägg kommer att släppas på måndag, wiiiih!!!
Jag har kämpat länge med detta, justerat och testat. Mitt mål var att sammanställa ett upplägg som innefattar allt det jag älskar med träning och vill ge er. Det är den perfekta kombinationen av styrketräning, högntensiv träning, löpning och mycket mer. Du hitter inte tröttna och får ut det mesta av din tid på gymmet. Upplägget ligger över 8v och därav får man en timeline och hinner komma in i en god rutin och vana vad gäller träningen. 

Så taggad för detta!!!!!! Det släpps alltså nästa måndag och du hittar mer information i min highlight på instastory (HANNAELFAST). 

Nu ska jag iväg och möta upp ett part tjejer från klassen för ett projektarbete och sedan ska jag och P åka till Falkenberg Strandbad, det ska bli sååå härligt med spa!

Hoppas att ni får en fin Torsdag!
Kram H

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!